Passionate People

Inspiration, ideer samt andet spændende og relevant indhold

for personer med nedsat mobilitet

Invacare LiNX styresystem: Avanceret, Pålidelig og Intelligent

Invacare LiNX er et smart og brugervenligt styresystem til elektriske kørestole. LiNX er udviklet og designet med udgangspunkt i input og ideer fra brugere med forskellige ønsker og behov

Invacare LiNX gør din Invacare el-kørestole intelligent, smart og funktionel.

Invacare LiNX er et smart og brugervenligt styresystem til elektriske kørestole. LiNX er udviklet og designet med udgangspunkt i input og ideer fra brugere med forskellige ønsker og behov.

LiNX er et intelligent styresystem, der samler informationer og lærer over tid.

Det modulopbyggede design betyder, at systemet kan udvides, opdateres og tilpasse nøjagtigt efter dine ønsker og behov. Med Invacare LiNX er man fremtidssikret også, hvis ens behov ændrer sig med tiden.

Avanceret og Innovativ

Invacare LiNX styresystem anvender den nyeste innovative teknologi og har mange anvancerede og funktionelle funktioner. LiNX leveres med et bredt udvalg af forskellige styrebokse, der er i brugervenligt design, kan betjenes med nedsat kognitive færdigheder og tilpasses efter netop dine ønsker og behov.

Alle styreboksene er overskuelige, brugervenlige og pålidelige. Den store tænd/sluk-knap, hastighedskontrollen og eventuelle funktionstasterne er lette at anvende, også for brugere med begrænset håndfunktion.

  • REM110 betjener kørefunktion, horn og hastighed
  • REM211 betjener kørefunktion, horn, hastighed og sædeindstilling
  • REM216 betjener kørefunktion, horn, hastighed, lys og el-funktioner
  • REM400 har en stor tydelig 3,5” farve-touchskærm, der kan betjenes med ”swipe” eller ”tryk”. REM400 er konfigurerbar og kan tilpasses efter fysiske eller kognitive færdigheder. Betjeningen kan ske via touchskærmen, joystick og knapper. 2 stk. programmerbare funktionsknapper og 2 stk. stereo-jackstik
  • REM500 er displayversionen af REM400. REM 500 har den samme 3,5” farve-touchskærm, som REM 400, dog er tænd/sluk- og funktionsknapperne placeret nede i stedet for oppe. REM 500 anvendes i kombination med et eksternt joystick, hoverstyring eller anden form for alternativ styring, der er specialdesignet til dig, som ikke kan bruge et almindeligt joystick

Pålidelig og Intelligent

LiNX er et intelligent system og hjælper til en mere præcis og kontrolleret kørsel på udfordrende underlag.

LiNX forebygger også ubalance i el-kørestolen. Vægtfordelingen og den daglige slitage kan sommetider medføre forandringer i stolens køreegenskaber.

LiNX er forsynet med Adaptive Load Compensation (ALC), der kompenserer for ubalance i vægtfordeling, slitage etc. Systemet overvåger og tilsikrer, at man uanset underlag, beskaffenhed og hastighed, altid får de bedst mulige køreegenskaber gennem hele el-kørestolen levetid.
Uanset om man kører indendørs eller udendørs, på ujævnt terræn eller inde på bløde tæpper, vil man i en Invacare el-kørestol, altid opleve kørslen sikker og kontrolleret.

LiNX kan, som tilbehør eftermonteres med et Gyro-system, kaldet G-Trac. G-Trac giver el-kørestolen unik retningsstabilitet og forbedrede køreegenskaber.
Med G-Trac vil LiNX styresystemet korrigere, når der køres på ujævnt underlag.

Få yderligere informationer om LiNX her.