Passionate People

Inspiration, ideer samt andet spændende og relevant indhold

for personer med nedsat mobilitet

Seks måder, hvorpå Soft Tilt tilbyder aflastning til borgere og plejepersonale

Soft Tilt - en unik løsning monteret på Sb 755 plejesengen
Del dette indhold:

Lad Soft Tilt aflaste

At arbejde som plejer kan være meget givende. Det kan også være tungt arbejde med mange løft og forflytninger af sengeliggende brugere, og det kan være fysisk anstrengende for alle de involverede. Soft Tilt er et unikt system, der automatisk ændrer stillingen for den sengeliggende. Her fremhæver vi seks af de vigtigste fordele, der kan forvandle dit arbejde – eller den pleje, du som bruger selv får.

6 vigtige fordele ved Soft Tilt

1.talAutomatisk stillingsskift.

Soft Tilt kan programmeres til, automatisk og med forskellige interval, at skifte stilling igennem hele døgnet. Systemet kan anvendes såvel ved manuel programmering som ved automatisk.

2-talBrugere, der bruger Soft Tilt, sover bedre.

Ved brug af Soft Tilt vil brugere være mindre tilbøjelige til at vågne på grund af ubehag, og når de repositioneres så forsigtigt som med dette automatiske system, sover de fleste borgere ofte bare videre. En mere veludhvilet bruger er både en gladere og sundere bruger.

3-talMindre risiko for tryksår.

På grund af det regelmæssige stillingsskift er der mindre risiko for, at borgeren udvikler tryksår i forbindelse med længerevarende sengeleje. Ved at vende kroppen regelmæssigt, distribueres trykket og risikoen for tryksår reduceres betydeligt.

Færre tunge forflytninger for plejerne.

Kender du det at være træt og øm i kroppen, når du tager hjem fra arbejde? At skulle forflytte og repositionere sengeliggende brugere mange gange om dagen slider hårdt på plejerens krop. Ved hjælp af Soft Tilt forbedres sikkerheden på din arbejdsplads, idet du ved hjælp af Soft Tilt kan skåne din krop, og dermed undgå arbejdsskader. Soft Tilt kan også fungere som effektiv hjælp ved udstigning, når brugeren skal ud af sengen.

5-talSystemet gør det muligt at nøjes med én plejer.

For plejepersonale, der arbejder alene hos en bruger, er Soft Tilt et ideelt forflytningsredskab. Ved hjælp af håndbetjeningen kan siderne manuelt eleveres op til 60°. Dette forenkler fx pålægning af løftesejl.  Forenklingen af denne type opgaver gør, at du får frigivet tid til andre opgaver samtidig med, at du ved, at brugeren har det godt, mens du har travlt andre steder.

6-talSoft Tilt gør andre opgaver lettere.

Den manuelle tiltfunktionen gør mange opgaver lettere, herunder pålægning af løftesejl, skifte sengetøjet hos borgeren mv.  Soft Tilt giver den ekstra hånd, som du tit står og mangler.

 

Se Soft Tilt i funktion

I dette klip kan du se, hvor langt ud sengen kan vinkles, og om det kunne hjælpe dig i dit arbejde:

Lyder Soft Tilt som noget, du kunne have brug for?

Læs mere om produktet her, eller kontakt din lokale konsulent vedr. demo og afprøvning.

 

Teksten er oversat fra Engelsk.
Forfatter: W. Sullivan