Passionate People

Inspiration, ideer samt andet spændende og relevant indhold

for personer med nedsat mobilitet

Onlinedating: 3 tips til kørestolsbrugere

Online dating for kørestolsbrugere

Hvordan møder jeg den eneste ene, når jeg har en rygmarvsskade?

Dette er et spørgsmål, som mange kørestolsbrugere ofte stiller sig selv. Men bare rolig – det er slet ikke så svært at komme i gang. Når du har et handicap, kan det virke skræmmende at skulle ud på dating markedet og finde en kæreste.

Men her kan det altså være en rigtig god ide at bruge online dating. Her har du en anonymitet, som betyder, at du ikke behøver kaste dig ud i personlige møder lige med det samme. Det vil uden tvivl give dig større selvtillid og selvværd.

Er du klar til at gå i gang? Her er 3 praktiske tips, som er gode at have i baghovedet:

Vær ærlig

Hvordan har du det selv, hvis du opdager, at nogen har været uærlige over for dig? Præcis sådan vil din potentielle kæreste have det, hvis han/hun føler, at du ikke har fortalt hele sandheden. Hvis en potentiel kæreste ikke kan acceptere dig, som du er, så er han/hun ikke værd at bruge tid på. Vær åben og vis, at du har det godt med dig selv og dit handicap. Det giver dig ikke kun et større gåpåmod, men smitter også af på andre, så de kan lide dit selskab og synes godt om dig som person.

Forbliv positiv

Din personlighed afspejler den, du er i virkeligheden. Men på nettet er det din dating profil, der afspejler, hvem du er. Det er normalt at møde personer, der har svært ved at se forbi dit handicap. Men det er vigtigt at bevare en positiv indstilling og ikke lade sådan en oplevelse slå dig ud eller påvirke dit forhold til potentielle dates i fremtiden. Hvis du skriver kommentarer på din profil, der hentyder til tidligere dårlige dating oplevelser, kan du risikere at blive valgt fra af potentielle kæresteemner. Forbliv i stedet positiv, og vær åben over for nye muligheder!

Del billeder af dig selv

Vær ikke genert eller bange for at lade andre se dig! Læg billeder op af dig selv i forskellige situationer. Lad være med kun at vise selfies, du har taget derhjemme. Det kan give andre et indtryk af dig som en negativ person. Husk også at smile på billederne!

Hvis du har børn, er det altid en god ide at lade potentielle bejlere vide det på forhånd. Du kan også lægge billeder ud af dig selv og dit kæledyr, hvis du har et.

Til sidst: Lad være med at fokusere alt for meget på tanken om at finde en kæreste. Slap af, vel vidende, at der også findes én derude til dig.