Passionate People

Inspiration, ideer samt andet spændende og relevant indhold

for personer med nedsat mobilitet

Elegant kørestol: Det bedste valg til den stilbevidste bruger

Küschall Ultra-Light - ung kvindelig kørestolsbruger kryfser vejen. Palmer og sol
Del dette indhold:

Vælg den stol, som matcher dig!

Du bruger din kørestol hver eneste dag – den er nærmest en forlængelse af dig selv. Når en ting udgør så vigtig en del af dit udseende, ligesom ex dine briller eller din frisure, hvorfor så gå på kompromis med stilen?

Her skal vi se på et par kørestole fra Küschall, som har nogle af de smukkeste stilrene chassisdesign. Ved hjælp af denne guide kan du vælge en manuel kørestol, der er elegant, strømlinet, minimalistisk og passer til netop din stil.

Om Küschall

Küschall er vores førstevalg, når det gælder kørestole med et elegant, minimalistisk design – fordi der er tale om kvalitet med schweizisk præcision og smukt, funktionelt design helt uden sidestykke. Ligesom et eksklusivt schweizisk ur er en kørestol fra Küschall det eneste rigtige valg for dig, der lægger vægt på stilfuldt design, køreegenskaber og funktionalitet. Küschall har designet ergonomiske manuelle kørestole med fantastiske køreegenskaber siden 1978, og alle Küschalls kørestole bliver udviklet og produceret på virksomhedens fabrik i Europa. Her præsenterer vi de bedste af Küschalls kørestole, som har et smukt og stilrent steldesign.

Strømlinet minimalisme: The KSL

The KSL er en superlet og dynamisk kørestol med fremragende køreegenskaber og et spektakulært udseende. Hver eneste The KSL kørestol er specialfremstillet, så du får en kørestol, der er skræddersyet til dig og giver dig maksimal komfort og ergonomisk design.

Den smarte, enkle fodstøtte og den lave ryg giver desuden stolen et minimalistisk og stilrent look. The KSL fås i et udvalg af neutrale og sofistikerede farver, fx matsort eller elfenbensfarvet, og er derfor et fremragende valg for den aktive og stilbevidste bruger.

Ultimativt eksklusivt steldesign: Prestige Collection

Küschalls Prestige Collection omfatter nogle af de smukkeste kørestole, Küschall har udviklet – muligvis de mest stilfulde på markedet overhovedet. Prestige Collection er en serie kørestole, som fås i enten titanium eller carbon. De lette, højteknologiske materialer giver stolene et udseende, der er moderne og strømlinet og samtidig særdeles holdbart og funktionelt. Disse eksklusive materialer fås til modellerne fra K-Series og Champion, så de fantastiske køreegenskaber og den ubesværede mobilitet, du får med det bedste fra Küschalls sortiment, kan kombineres med et elegant og minimalistisk look.

Find nærmeste Küschall-forhandler

Küschalls kørestole er udviklet og produceret med høj præcision, og deres funktionalitet og strømlinede udseende er helt enestående på markedet. Stolene fås i hele Europa, så det er ingen sag for dig at finde en kørestol med et perfekt skræddersyet design, der matcher netop din stil. Uanset om du tilbringer dagen på kontoret eller gør byen usikker om aftenen, kan du stole på, at dit allervigtigste tilbehør er med til at give dig det perfekte look.

Klik her for at finde den nærmeste Küschall-forhandler.

Teksten er oversat fra engelsk.